Skip to main content

klímatelepítés

Cégünk tapasztalt szakemberekkel országosan vállal klíma telepítést, szervizelést és karbantartást, hogy ügyfeleinknek biztosítsa a tökéletes klímaélményt, komfortot.

Az ingyenes helyszíni felmérés során törekedünk arra, hogy ügyfelek igényei és a helyszín sajátosságai alapján személyre szabott megoldásokat nyújtsunk. Csapatunk precízen és hatékonyan dolgozik, hogy a klímák hosszú élettartamra és optimális működésre legyenek tervezve. A szolgáltatásunk magában foglalja a különböző típusú klímaberendezések telepítését és beüzemelését otthonokban, irodákban vagy bármilyen üzleti környezetben.

Készülékeink kizárólag gyártó/importőrtől származnak, kivétel nélkül hivatalos magyar garanciával rendelkeznek a megfelelő karbantartás melletti leghosszabb garanciaidővel! Emellett szerelésünkre is 5 év garanciát vállalunk!

Pontos árajánlatért kérje ingyenes felmérésünket!

Budapesten, és Pest megyében:

  • Tégla falszerkezetnél bruttó 85.000.-Ft ért vállaljuk a szakszerű telepítést, beüzemelést 3 folyóméter csövezésig. Minden további méter bruttó 10.000.-Ft.
  • Beton falszerkezet átfúrására egyszeri plusz 10.000.-Ft-os díjat számítunk fel.
  • 5kW teljesítmény fölötti gép szerelésére egyedi árajánlatot adunk.

Pest megyén kívüli telepítéseknél a fenti árakon felül csak üzemanyag költséget számítunk fel.

Karbantartás Budapesten és Pest megyében

  • Normál karbantartás: Bruttó: 15.000.-Ft (Kültéri és beltéri egység takarítása, fertőtlenítése, gombátlanítása és működés ellenőrzése. (kb 20-30 percet vesz igénybe)
  • A normál tisztítás több gép esetén Bruttó: 12.000.-Ft/db
  • Extra karbantartás: Bruttó: 25.000.-Ft (Kültéri és beltéri egység szétszedése alapos mindenre kiterjedő tisztítása, mosózsákos átmosással. Elhanyagolt, hosszú évekig nem tisztított klímák esetén javasolt. Kb: 1-1,5 óra időtartam)

Keressen minket bizalommal!