Skip to main content

SZOLGÁLTATÁSAINK

Klímatelepítés

Cégünk tapasztalt szakemberekkel országosan vállal klíma telepítést, szervizelést és karbantartást, hogy ügyfeleinknek biztosítsa a tökéletes klímaélményt, komfortot. Az ingyenes helyszíni felmérés során törekedünk arra, hogy ügyfelek igényei és a helyszín sajátosságai alapján személyre szabott megoldásokat nyújtsunk. Csapatunk precízen és hatékonyan dolgozik, hogy a klímák hosszú élettartamra és optimális működésre legyenek tervezve. A szolgáltatásunk magában foglalja a különböző típusú klímaberendezések telepítését és beüzemelését otthonokban, irodákban vagy bármilyen üzleti környezetben.

Hőszivattyúk telepítése

Lehet egy fűtési rendszer egyszerre hatékony, pénztárcakímélő és környezetbarát? Igen!
Az otthon melege mindenki számára a biztonságot, komfortot jelenti. A hőszivattyú gazdaságos és hatékony megoldás az ideális hőmérséklet eléréséhez, legyen szó hűtésről vagy fűtésről. Cégünk a tervezéstől az átadásig minden hőszivattyús és gépészeti feladatot egymaga végez, legyen az akár új építésű ingatlan vagy felújítás alatt lévő, de akár a meglévő fűtési rendszert is tudjuk optimalizálni.
A hőszivattyú és a fűtési rendszer karbantartását évente legalább egyszer érdemes szakemberrel elvégeztetni.

vízszerelés

Az új vízszerelési, vízszerelő megoldások tekintetében a tendenciák folyamatosan fejlődnek leginkább a környezetvédelem, az energiahatékonyság és az innováció játszik fontos szerepet ezekben a fejlesztésekben.

villanyszerelés

Minőségi villanyszerelés! Segítünk, hogy otthonában valóra váljon minden elképzelése! Megtervezzük és megvalósítjuk
Vállaljuk meglévő lakóingatlan (családi ház, lakás, panel) villamoshálózatának korszerűsítését, új építésű lakóingatlanok teljes körű villanyszerelését, javítását, karbantartását

Fűtési rendszer kiépítése

A nálunk dolgozók mind tapasztalt, profi szakemberek. Rutinosan mozognak a fűtésszerelésben, így garantálni tudjuk azt, hogy tökéletes munkát fognak végezni. Az általunk nyújtott szolgáltatások magukban foglalják az adott probléma felmérését és a tanácsadást is.Vállaljuk új vagy meglévő házak lakások társasházak teljeskörű fűtési rendszer tervezését kivitelezését karbantartását.

Szellőztető rendszerek

Magas az épület páratartama? Rossz a benti levegő? Porallergiában szenved? Esetleg asztmás?  A legjobb megoldás a központi hővisszanyerős szellőztető rendszer! A gépi szellőztető-rendszerek rendkívül kellemes mikroklímát teremtenek az otthonunkban, amellett, hogy egészségünket is óriási hatásfokkal szolgálják – szinte észrevehetetlenül.

Öntözőrendszerek kiépítése

Szeretné, ha kertje a legnagyobb forróságban is üde zöld színben ragyogna, akkor is, ha Ön épp a szabadságát tölti távol otthonától? Sem kedve, sem ideje órákon át a locsolótömlővel álldogálni kertjében?

Hűtőkamrák kiépítése

Vállaljuk normál és mélyhűtőkamrák teljes körű tervezését és kivitelezését egyedi méretek és szempontok alapján.